Dostava i plaćanje

Da li je moja narudžba prošla?


Nakon što ste napunili košaricu sa odabranim proizvodima i zaključili narudžbu, potrebno je unijeti ispravne podatke za adresiranje narudžbe. Nakon obrade i poručivanja, na e-mail adresu ćete dobiti povratni odgovor da je narudžba prošla u naš sistem sa brojem narudžbe.

 

Da li je moja narudžba obrađena i poslana?


Sve narudžbe izvršene do 11:30h, bit će obrađene i poslani isti dan.
Narudžbe pristigle nakon 11:30h bit će obrađene naredni dan.
Narudžbe zaprimljene u petak, nakon 11:30h će biti obrađene prvi radni dan u sedmici ( ponedjeljak ).
U zavisnosti od dostupnosti naručenog proizvoda, obrada narudžbe može trajat 1-2 dana. 

 

Kako ću znati da je moja narudžba obrađena i poslana?


Kada obradimo narudžbu, na e-mail adresu koju ste nam ostavili u podacima, dobit ćete povratnu informaciju o obradi  i broju narudžbe.

 

Za koliko ću dobiti naručeno?

Realizacija dostave može potrajati 1-4 radna dana ( iskuljučujući vikende i praznike ), osim manjih mjesta, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje brze pošte. Trenutno radimo dostavu samo na teritoriji Bosne i Hercegovine.

slučaju kašnjenja isporuke, uslijed “više sile” i problema u saobraćaju, ili uslijed samog djelovanja kurirske službe, MOJA FARMACIJA ne preuzima odgovornost.

 

Koliko košta dostava?

Dostava je besplatna za sve narudžbe veće od 100 KM. Za sve manje narudžbe dostava iznosi 8 KM za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

 

Nakon kojeg iznosa je dostava besplatna?

Dostava je besplatna za sve narudžbe veće od 100 KM

 

Da li mogu otvoriti paket prilikom preuzimanja?

Sve naše pakete možete otvoriti prilikom preuzimanja ispred kurirske službe da bi ste provjerili ispravnost naručenih proizvoda.

 

Šta ako mi je došao oštećen proizvod?

Prije isporuke svaki artikal provjeravamo od oštećenja. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.