Uslovi korištenja i kupovine

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uvjete korištenja.

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i kupovinom na web stranici  www.mojafarmacija.com podrazumijeva se da svjesno prihvaćate sadržaj i uvjete korištenja i kupovine.

 

MOJA FARMACIJA specijalizirana prodavaonica - kupnja na web shopu www.mojafarmacija.com ili putem MOJA FARMACIJA aplikacije. 


Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našem web shopu i aplikaciji. Prodavač   ponuđene robe je MOJA FARMACIJA specijalizirana prodavaonica, Maršala Tita 16 - Velika Kladuša, a kupac robe je posjetitelj koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavaču. Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama ( BAM ) i uključuju PDV.

Na webshopu www.mojafarmacija.com i na našoj aplikaciji ( koju možete preuzeti na sa Google Play Store ) pripremili smo vrhunsku ponudu dermokozmetike, dodataka prehrani, medicinskih proizvoda, te proizvoda za samoliječenje.

 

Odricanje od odgovornosti

  • Informacije na stranici  ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata za samoliječenje, opravdanosti ili način korištenja pojedinog preparata posavjetujte se s doktorom ili nas kontaktirajte kako bi Vam pružili potrebne informacije.
  • Ukoliko postoje poveznice koje vode na drugu stranicu ( treće lice ), odričemo se odgovornosti za sadržaj na tim stranicama.
  • Korištenjem našeg webshopa ili aplikacije, MOJA FARMACIJA nije odgovorna ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice ili odabirom preparata iz internet prodaje.
  • Korištenjem webshopa, aplikacije, ili stupanjem u kontakt s nama slažete se da u bilo kojem trenutku, bez ograničenja, možemo na bilo koji način koristiti bilo koji komentar koji nam pošaljete. Nismo obavezni  čuvati komentare u povjerenju, izvršiti plaćanje naknade za bilo koji komentar ili odgovoriti na bilo kakve komentare. 

 

Izmjene cijene i izgled proizvoda

  • Zadržavamo pravo izmjene sadržaja i cijene proizvoda u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. MOJA FARMACIJA  neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Svi artikli na našem web shopu su dio našeg asortimana i ne podrazumjeva se da su svi na stanju u svakom momentu.
  • Proizvodi su originalne robne marke i nabavljaju direktno od proizvođača ili od ovlaštenih distributera.
  • Fotografija proizvoda Vam može poslužiti kao osnovna informacija o izgledu proizvoda. Napominjemo da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno vjerno prikazuje izgled proizvoda.
  • Sve cijene proizvoda su izražene u KM i uključuju PDV.
  • Kako bismo stigli do ponoći obraditi sve narudžbe, dnevne popuste gasimo u 23:50.

 

Garancija 

  • Ukoliko određeni artikal ima garanciju ili podliježe uslovima servisa, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati garantni list i račun za vrijeme trajanja garancijskog roka. Samo s predočenjem računa i garantnog lista kupac može ostvariti svoja prava.